concursioangoia@yahoo.com
Str. Cuza Vodă 29, Iasi-Romania / 700037

Formular de înscriere

Data limită pentru înscriere în concurs este 7 mai 2020.

Documentele necesare înscrierii sunt: (1) Fişa de înscriere în concurs și (2) o copie după actul de identitate (carte de identitate, certificat de naștere sau pașaport).

Descarcă Formular de înscriere.doc
Completarea formularului .doc (Microsoft Office Word): După ce ați descărcați formularul în format .doc, deschideți documentul cu Microsoft Office Word, poziționați cursorul la capătul etichetei și completați cu datele dumneavoastră. După ce ați completat tot, nu vă rămâne decât să salvați și să trimiteți documentul prin email.

Descarcă Formular de înscriere.pdf
Completarea formularului în format PDF: Descărcați formularul în format .pdf, deschideti documentul cu Adobe Reader, apăsați pe Semnare și mai jos aveți optiunile: Adăugare text, Adăugare bifă, Plasare inițiale și Plasare semnătură. Dintre cele patru opțiuni veti folosi doar pe prima, pentru introducerea textului. Completatați datele, salvați și expediați documentul prin email.

Note:
*Formularul va fi completat în format electronic (word / pdf) și nu trebuie printat/scanat.
*Formularul însoțit de copia actului de identitate va fi trimis până la data de 7 mai 2019, prin e-mail, la adresa concursioangoia@yahoo.com
*Pentru consultarea regulamentului vă rugăm accesați secțiunea Termeni și condiții din meniul Concurs.

*Concurenţii care au nevoie de viză pentru a participa la concurs, sunt rugaţi să aibă în vedere acest lucru iar dacă au nevoie de o scrisoare de invitaţie sunt rugaţi să se adreseze persoanelor de contact.
Pentru alte nelămuriri vă rugăm să ne contactați.

Scroll Up