S-a născut la 3 aprilie 1977 în satul Mândreşti, comuna Ungureni din județul Botoșani.

Vibraţia muzicii a simțit-o încă de mic copil când, asculta fascinat fanfarele tradiţionale sau cântecele doinite la fluier de un vecin. Părinţii l-au încurajat să-şi urmeze visul în desluşirea tainelor uneia dintre cele mai frumoase arte: muzica.

La 10 ani pleacă la Iași unde începe să studieze clarinetul cu doamna profesor Viorica Musteață, la Liceul de Artă Octav Băncilă. Își continuă studiile liceale la Botoșani, la noul Liceu de Artă Ştefan Luchian, sub îndrumarea profesorului Costel Druţu, fiind primul absolvent de clarinet al instituției.

În 1995 este admis la Universitatea Transilvania din Braşov, Facultatea de Muzică, specializarea Interpretare muzicală, secția Clarinet, având ca mentori pe Daniel Theodoru, prim-clarinetist al Orchestrei Naţionale Radio şi Iulian Rusu, prim-clarinetist al Filarmonicii din Braşov.

În anul 2000 își începe cariera didactică în învățământul preuniversitar, ocupând postul de profesor de clarinet principal la Liceul de Arte Bălaşa Doamna din Târgovişte, unde va rămâne până în anul 2008. În perioada 2003 – 2008 ocupă funcția de şef catedră în cadrul aceleeași instituții.

Pasiunea pentru muzică şi-a spus cuvântul şi în ceea ce priveşte deschiderea unor drumuri pentru elevi. Astfel, sub coordonarea sa, elevii liceului târgoviştean au obţinut numeroase premii la concursuri naţionale şi internaţionale.

În paralel, în 2001, îşi începe cariera didactică și în învățământul universitar, la Facultatea de Muzică din cadrul Universității Valahia din Târgovişte. În 2006 devine asistent universitar titular, în cadrul Departamentului de Arte, în același în același an fiind numit și director de program la specializarea Muzică Instrumentală, în cadrul Departamentului de Învăţământ la Distanţă şi Formare Continuă al Universităţii Valahia, Facultatea de Ştiinţe şi Arte. Lector universitar din anul 2009. În cadrul acestui departament, începând cu anul 2011, împreună cu prof. univ. dr. Lavinia Coman, acreditează conversia profesională, cuprinzând toate instrumentele tradiţionale. Este fondator al claselor de clarinet, saxofon, blockflute, taragot și fluier. În paralel este profesor asociat la Facultatea de Muzică din cadrul Universităţii Transilvania din Braşov.

În anul 2005 susţine și promovează examenul de admitere la Şcoala Doctorală din cadrul Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti.  În 2009 obţine titlul de Doctor în muzică, elaborând și susținând public teza cu titlul: Incursiuni în creaţia camerală pentru clarinet şi muzică instrumentală de cameră, conducător ştiinţific prof. univ. dr. Şerban Soreanu (2005-2006) și prof. univ. dr. Nicolae Brânduş (2006-2009).

În 2010 obține o bursă la Şcoala Doctorală, Facultatea de Ştiinţe Economice, Universitatea Valahia din Târgovişte, specializarea Management, având coordonator mai întâi pe prof. Ion Stegăroiou, apoi, din anul 2011, pe prof. univ. dr. Delia Mioara Popescu. În anul 2012 primeşte o bursă de cercetare ştiinţifică în cadrul mobilităţilor temporare externe, participând aşadar, până la 31 mai 2013, la cursurile susţinute de Departamentul de Management din cadrul Universităţii de Arte din Viena, având îndrumător pe prof. univ. dr. Franz Hofer. În anul 2014 finalizează studiile doctorale în management cu teza Managementul instituţiilor de spectacole şi concerte din România.

Totodată desfășoară o bogată activitate concertistică. De-a lungul timpului, a colaborat cu muzicieni de renume internaţional precum Gheorghe Zamfir, Fiorangelo Orsini, Marin Cazacu, Dan Avramovici, Verona Maier,  Sabin Păuţa, Iulian Rusu sau Nicolae Brânduş.

În 2006, împreună cu câțiva profesioniști de la Liceul de Arte Bălaşa Doamna și de la Universitatea Valahia pune bazele Orchestrei Camerata Valahia, ființând astfel prima stagiune simfonică din Târgovişte. Devine așadar, primul angajat al acestei instituţii, ocupând și funcţia de secretar muzical. De asemenea, tot la Târgoviște, în 2007, se numără printre fondatorii Filarmonicii Muntenia. Este astfel, primul artist instrumentist (clarinet şi clarinet bass) angajat al Filarmonicii, ocupând în paralel și funcția de secretar muzical.

A publicat numeroase articole ştiinţifice. Membru în juriile unor competiții naţionale şi internaţionale precum: Concursul Internațional de Interpretare Muzicală George Georgescu (Tulcea), Concursul Național de Interpretare Instrumentală Orpheus (Târgu Jiu), Concursul Internațional de Interpretare Instrumentală Ioan Goia (Iaşi), Festivalul Național Dinu Lipatti (Piteşti), Festivalul Cântecului Popular Românesc Maria Lătăreţu (Târgu Jiu) ș.a.

În anul 2015 este numit inspector în cadrul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti. Din același an predă clarinetul și la Colegiul Naţional de Muzică George Enescu din Bucureşti.