concursioangoia@yahoo.com
Str. Cuza Vodă 29, Iasi-Romania / 700037

Juriu 2019

Ilie OBERȘTERESCU-HĂRȘIAN
Comisia alamă-percuție

Absolvent al Colegiului Național de Artă Ion Vidu (1997) și licențiat al Universității de Vest, Facultatea de Muzică din Timișoara (2002).

Din anul 2002 predă trompeta la Colegiul Național de Artă Ion Vidu din Timișoara, iar din 2015 este Șef  al Catedrei de suflători – percuție.

A activat ca membru în comisii de organizare și evaluare în domeniu. A fost membru în diverse echipe de organizare a unor festivaluri, concerte sau spectacole, a desfășurat numeroase acțiuni de voluntariat, acumulând o vastă experiență în ceea ce privește lucrul în echipă și coordonare, comunicare și relaționare. Organizator al unor evenimente desfășurate în cadrul instituției precum și în alte locații având scopuri caritabile, competiționale și de promovare a elevilor sau a instituției. Organizator al Festivalului de Muzică Tradiții și Obiceiuri de Crăciun în spațiul D.K.M.T. (2013 ) și al Concursului Internațional de Percuție (2011 ).

De-a lungul timpului a obținut alături de elevii săi numeroase premii la olimpiadele și concursurile de specialitate, atât naționale cât și internaționale.

Scroll Up